ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Νοσηλευτών Χειρουργείου (ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ.) σας προσκαλεί και εφέτος στο 30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ., το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 10-13 Οκτωβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Epirus Palace στα Ιωάννινα.

Εφέτος επιλέξαμε να βρεθούμε στην Ήπειρο, σε μια πόλη που είναι κτισμένη γύρω από την λίμνη Παμβώτιδα. Η φύση, το κλίμα και ο χαρακτήρας των Ιωαννίνων ορίζονται από αυτήν την υδάτινη «κυρά». Η λίμνη, με τα ακύμαντα νερά και το μικρό νησάκι, αποτελεί ένα φυσικό μνημείο, που γύρω του ζει και αναπνέει ολόκληρη η πόλη. Τα Ιωάννινα διαθέτουν πλούσια πολιτισμική ιστορία, η οποία ξεκινάει από την αρχαιότητα, αλλά έχει επηρεαστεί έντονα από την Τουρκοκρατία και τον Νεοελληνικό Διαφωτισμό, όπως αποτυπώνεται εμφανώς στην αρχιτεκτονική και τον χαρακτήρα της πόλης.

Σε αυτή την ιστορική πόλη θα λάβει χώρα το ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριό μας, αγκαλιάζοντας όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια και μας συντροφεύετε επιστημονικά και συναδελφικά, ακόμη και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Σκοπός του Συνεδρίου μας είναι να σας παρέχουμε σύγχρονη και τεκμηριωμένη γνώση στο ευρύ φάσμα δράσης της Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής. Επιθυμούμε το επιστημονικό πρόγραμμα να πλαισιωθεί από ενδιαφέρουσες ειδικές διαλέξεις, ερευνητικές εργασίες, στρογγυλά τραπέζια, κλινικά φροντιστήρια και διαδραστικές συνεδρίες που θα καλύψουν το ευρύ φάσμα των αναγκών που αναδύονται καθημερινά στα πλαίσια της καθημερινής κλινικής άσκησης του επαγγέλματός μας, ως Περιεγχειρητικοί Νοσηλευτές.

Οι προκλήσεις της εποχής μας είναι πολλές, γι’ αυτό σας καλούμε να δραστηριοποιηθείτε, θέτοντας τους εαυτούς σας ενεργά μέλη της επιστημονικής κοινότητας της Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής, την οποία εκπροσωπεί ο ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ.. Η συμβολή και η συμμετοχή σας με επιστημονικές εργασίες σε θέματα καινοτόμα που άπτονται του γνωστικού σας αντικειμένου, σίγουρα έχουν να προσφέρουν σε όλους μας. Η επιτυχία του Συνεδρίου μας, όμως, ολοκληρώνεται και ενδυναμώνεται μόνο με τη δική σας ενεργή παρουσία. Σας αναμένουμε σε ένα ακόμη επιτυχημένο και ενδιαφέρον επιστημονικό Συνέδριο, το οποίο έχει καθιερωθεί όχι μόνο στη δική μας συνείδηση, αλλά και χαίρει καταξίωσης από τον ευρύτερο χώρο υπηρεσιών υγείας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Ο Πρόεδρος
του Συνεδρίου
Ι. Κουτελέκος

Ο Πρόεδρος
της Οργανωτικής Επιτροπής
Ι. Στεφανίδης

Η Πρόεδρος
της Επιστημονικής Επιτροπής
Τ. Σίσκου

Θέματα, Επιτροπές

Περισσότερα

Επιστημονικό Πρόγραμμα

Περισσότερα

Εγγραφή, Διαμονή, Μετακίνηση Συνέδρων

Περισσότερα

Υποστήριξη Συνεδρίου

Περισσότερα

Γενικές Πληροφορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι, Επικοινωνία

Περισσότερα

Εταιρεία Οργάνωσης & Επιστημονικός Φορέας

Περισσότερα

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημέρες Συνεδρίου: 10-13 Οκτωβρίου 2019

Προθεσμία Early Registration: 1 Σεπτεμβρίου 2019

Ακολουθήστε μας

Organized by

AFEA S.A. TRAVEL AND CONGRESS SERVICES

210 36 68 895-892
210 36 43 511
info@sydnox2019.gr