ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ξενοδοχείο EPIRUS PALACE,

7o χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αθηνών
45221 Ιωάννινα, Ελλάδα
Τηλ: 26510 93555, 91072, 91074 
Φαξ: 26510 92595
Email: info@epiruspalace.gr / https://www.epiruspalace.gr/ 

 

Συνεδριακό Υλικό
Το συνεδριακό υλικό θα παραδίδεται σε όλους τους εγγεγραμμένους συνέδρους από τη Γραμματεία του Συνεδρίου, η οποία θα λειτουργεί στο συνεδριακό χώρο, κατά τις παραπάνω
ημέρες και ώρες.

Κάρτες Συνέδρων
Για την πρόσβαση στις επιστημονικές συνεδρίες και στο χώρο της έκθεσης απαιτείται η επίδειξη της κάρτας συνέδρων (badge), η οποία θα φέρει γραμμωτό κώδικα (barcode), προκειμένου να ελέγχεται ο χρόνος παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος. Παρακαλούνται οι σύνεδροι να φορούν την κάρτα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου σε εμφανές σημείο και να την επιδεικνύουν στο εξουσιοδοτημένο προσωπικό στις εισόδους των αιθουσών. Η καθημερινή είσοδος και έξοδος των συνέδρων στις συνεδριακές αίθουσες θα καταγράφεται βάσει του ελέγχου του γραμμωτού κώδικα και ο χρόνος παρακολούθησης θα καταχωρείται αυτόματα στον ηλεκτρονικό λογαριασμό κάθε συνέδρου, αποτελώντας βασικό κριτήριο για την απόκτηση του πιστοποιητικού, σύμφωνα με τις διατάξεις της εγκυκλίου του ΕΟΦ και τις αντίστοιχες διατάξεις του EORNA.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης - Μοριοδότηση Συνεδρίου
Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα παραδίδονται από τη Γραμματεία του Συνεδρίου κατά την τελευταία ημέρα διεξαγωγής του. Για την παραλαβή των πιστοποιητικών είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας με το barcode. Καθώς το Συνέδριο μοριοδοτείται από το πρόγραμμα ACE της EORNA και την ENE, απαιτείται η συμπλήρωση τουλάχιστον του 60% των ωρών για την απόκτηση του πιστοποιητικού.

Εκθεσιακός Χώρος
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα λειτουργήσει εμπορική έκθεση στο χώρο του LOBBY. Η είσοδος στο χώρο της έκθεσης θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας συνέδρων ή χορηγών. Παρακαλούνται οι σύνεδροι και οι χορηγοί να φορούν την κάρτα τους καθ’όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου σε εμφανές σημείο.

Κοινωνικές Εκδηλώσεις
Τελετή Έναρξης, Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019, Κεντρική Αίθουσα FIGOS I. Θα ακολουθήσει δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Συνεδριακό Application
Για ακόμη μια χρονιά, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, είναι διαθέσιμη ειδική καινοτόμος διαδραστική εφαρμογή (application), η οποία περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες του Συνεδρίου
(επιστημονικό πρόγραμμα, ομιλητές κλπ.). Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη απ’ όλα τα κινητά τηλέφωνα (smart phones) και tablets των συνέδρων.

Οδηγίες Εγκατάστασης
Ανοίξτε την εφαρμογή Play Store σε android ή App Store σε iPhone. Κάντε αναζήτηση για “uCongress” και πατήστε εγκατάσταση. Εναλλακτικά Ανοίξτε την εφαρμογή QR Code Scanner σε android ή την Camera σε iPhone και «σκανάρετε» το αντίστοιχο QR Code: (η εφαρμογή QR Code Scanner δεν είναι προεγκατεστημένη).

Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το κουμπί Login.
Στο πεδίο Event Code σκανάρετε το παρακάτω QR Code:


ή πληκτρολογήστε τον παρακάτω κωδικό χωρίς κενά: TMGN GDHA FILI FYIO IKBU YXNM T
Στο πεδίο Personal Code συμπληρώστε τον προσωπικό σας κωδικό, ο οποίος είναι τυπωμένος στο badge σας. Πατήστε LOGIN και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί η λήψη των δεδομένων του συνεδρίου.

Ανακοίνωση ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ.
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί η Γραμματεία του ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ., από την οποία οι σύνεδροι θα μπορούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του Συλλόγου, να εγγραφούν ή να ανανεώσουν τη συνδρομή τους.

 

Βιώσιμη Ανάπτυξη και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον, η Επιστημονική Εταιρεία, η Οργανωτική Επιτροπή και η Εταιρεία Οργάνωσης του Συνεδρίου, προχώρησαν σε οικολογικές δράσεις, χρησιμοποιώντας πρώτη ύλη και στοιχεία φιλικά προς το περιβάλλον, για την παραγωγή του συνεδριακού υλικού. Τα badges (eco-badge) παρασκευάστηκαν από υλικό, με τη χρήση του οποίου αποφεύγεται η πλαστική θήκη, με όλες τις καταστροφικές συνέπειες, που το πλαστικό επιφέρει στο περιβάλλον. Παράλληλα, με την καινοτόμο τεχνολογία των e-Posters και μέσω της ηλεκτρονικής υποβολής, δημιουργίας και παρουσίασής τους, ο Σύλλογος Διπλωματούχων Νοσηλευτών Χειρουργείου και οι διοργανωτές του Συνεδρίου συνέβαλαν στη μείωση εκτύπωσης χαρτιού και στη διευκόλυνση των παρουσιαστών ως προς τη μεταφορά των posters στο συνεδριακό χώρο. Η AFEA συνεπής με την εξοικονόμηση φυσικών πόρων, έχει μεριμνήσει ώστε η εκτύπωση όλων των εντύπων/ προγραμμάτων συνεδρίων να γίνεται σε πιστοποιημένο χαρτί FSC (Forest Stewardship Council) και σε αυστηρά καθορισμένο αριθμό αντιτύπων, ώστε να μην υπάρχει σπατάλη χαρτιού. Επιπλέον, η ανακύκλωση χαρτιού και η υπεύθυνη κατανάλωση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής της εταιρείας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Επίσης, βασική μας επιδίωξη κατά τη διοργάνωση των συνεδρίων είναι η υποστήριξη των
τοπικών κοινωνιών και των τοπικών προμηθευτών, όπου αυτό είναι εφικτό. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του 30ου Συνεδρίου του ΣΥΝΔΟΧ τα οφέλη για την τοπική κοινωνία και οικονομία θα είναι τα μέγιστα δυνατά: Η κάλυψη των αναγκών σε υπηρεσίες θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τοπικούς ενώ θα απασχοληθούν και κάποια άτομα από την τοπική κοινωνία για τις ανάγκες της γραμματείας υποστήριξης του Συνεδρίου.

Σωματείο «Δρόμοι Ζωής»
Ο Σύνδεσμος Νοσηλευτών Χειρουργείου (ΣΥΔ.ΝΟ.Χ.) και η Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου θα δωρίσει όσες συνεδριακές τσάντες περισσέψουν ή επιστρέψουν οι σύνεδροι στον οργανισμό “Δρόμοι Ζωής”. Οι Δρόμοι Ζωής είναι μια οργάνωση της οποίας τα μέλη επιλέγουν να είναι όλοι εθελοντές. Προσπαθούν συνειδητά για την διανοητική, ηθική και υλική συμπαράσταση παιδιών, εφήβων και οικογενειών που βρίσκονται σε συνθήκες κοινωνικής περιθωριοποίησης, ενώ συγχρόνως μαθαίνουν να περπατούν ένα δρόμο συνεργασίας και φιλίας, ιχνηλατώντας το βίωμα της αγάπης και της χαράς. Οι Δρόμοι Ζωής εργάζονται για την κατανόηση και την αποδοχήτης διαφορετικότητας των ανθρώπων, μέσω της παιδείας και της ανάπτυξης των δυνατοτήτων παιδιών, εφήβων και ενηλίκων που ανήκουν σε ομάδες με ιδιαίτερα κοινωνικά χαρακτηριστικά. H Οργανωτική Επιτροπή του 30ου Πανελληνίου Συνεδρίου Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής σας προσκαλεί να στηρίξετε την πρωτοβουλία αυτή.

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημέρες Συνεδρίου: 10-13 Οκτωβρίου 2019

Προθεσμία Early Registration: 1 Σεπτεμβρίου 2019

Ακολουθήστε μας

Organized by

AFEA S.A. TRAVEL AND CONGRESS SERVICES

210 36 68 895-892
210 36 43 511
info@sydnox2019.gr